joi, 27 ianuarie 2011

De ce tu sublima, padure cu ura?



Sa zicem ca pizda te-a lasat. Sa zicem ca esti Vlad, si, well, mata e mata. Primu' lucru da care ai nevoe e sa te-mbeti pana devii astral. Pana cand Neti Sandu va pomeni da tine in oroscoape, imbatranita si cu gropi cat niste pizde da jidanci in genunchi. Al doilea lucru de care ai nevoie e ALBUMU' ASTA.
Da, cersitorule, stiu ca parintii tai nu are posibilitati, asa ca hai sa incurajam pirateria. Da click pa linku' asta http://www.mediafire.com/?dlaxcel3yet si nu te mira cand gaborii internetici iti vor sparge usa cu atata brutalitate incat parul pubian iti va cadea da frica ezac ca o zmochina preacoapta, iar mata va scapa ligheanu' pa jos.
Disregard that i suck cocks.
Albumu' asta e total vidat da sentimentele labaroase care vand muzica. Albumu' asta nu poate fi pus la flasneta sub balconu' pizda-tii in timp ce tu-i ragnesti cu trandafiru' in dinti DE IUBEZG!!!
Albumu' asta e atat da muscat-de-gheata si mai grim ca fratii Grimm, incat falca iti va cadea odata cu prima lovitura da toba. E atat da martial, ca ar speria martienii. De fapt, coaie, albumul asta e adevarata arta martiala. Cursurile de Taekwonpulancur la care mergi regulat sunt futile.
Hate Forest au erupt dan Ucraina ca un cos pa fata ta da labar prepubescent. Inainte de ei, Ucraina era deja faimoasa pentru faptul ca inrosea oua atat cu vopsea, cat si cu suturi cazacesti in cur si pentru faptul ca ucrainienii nu sunt rusi.
Albumu' asta iti va racori vadita frustrare ca din gatul tarfei imputite nu ii curge sange pantre sani si ca nu rosteste "ai grija Nini" drept famous last words. Albumu' asta contine 100% ura, asa cum chilotii tetra ai matii contin 100% bunbac. Genul ala de ura ce implanta cnuta in vetrele strabune, genul ala de ura care mai injunghie o data intre coaste lesul deja descarnat al dusmanului de moarte (stiu ca nu-mi citesti blogul pentru ca nu stii sa citesti tarfa).
Riffurile lente si mai dense decat aceasta musaca (fuck u poor people u can't afford food), impreunate ca tobele precum minora porno cu asociatia locatarilor din blocul G1 alcatuiesc un zid da sunet atat da dens, incat nici macar colindatori desprinsi din desenele lu' Ualdizni, dotati cu ochisori de cutzu' schiop si fursecuri cu ciocolata nu pot penetra plumburiile usi ale demonismului tau launtric.
De fapt exagerez, dar iti garantez ca ma-ta nu va indrazni sa intre peste tine in camera cand iti dai laba daca asculti albumu asta la maximum.
De fapt exagerez, dar iti garantez ca nici eu nu te-as vedea cu ochi buni daca te masturbezi ascultand metal negru ucrainian.
De fapt exagerez, dar tot nu as da mana cu tine dupa.
Pe langa 3 piese care vorba aluia da a pus commentu pa jewtube, suna ca "un urias negru in flacari care zdrobeste sate sub picioare", mai sunt 4. Sunt sanse mari sa iti placa. Sa le consideri perle folclorice (stiu ca imi citesti blogul tarfa), bocete care rezoneaza adanc in fondul nostru comun da plangareti labari neopagani. Sunt sanse la fel da mari sa iti sune ca 7 sapte babe inchise in baie cu un vibrator fara baterii. Nu te blamez (dar mata-mare sigur te priveste cu repros).
Asculta-l. Scrie-mi dupa. Mi-am stins tigarea in buricul ursuletului tau de plus.
Sa ma ierti.



3 comentarii:

  1. Fain review-ul... imi place incheierea cel mai mult ;) :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact Paul. Iti place incheierea, ca si la sex. Partea in care te imbraci grabit si ii explici vizibil jenat ca in mod normal dureaza mai mult dar erai emotionat si era frig e pur si simplu priceless >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. de aur.
    da să pui diacritice, târfă.

    RăspundețiȘtergere

Da-i zahar lu' tata Korbea: