joi, 24 iulie 2008

Adevarul despre horoscop... (de cand lucrez la ziar, mi s-a aratat conspiratiunea...)

CORINA, 19... cu capul in stele:

va rog frumos vreau sa stiu daca imi puteti spune cum sta relatia mea in prezent cu capricornul,eu fiind leu ca ce reiese de sus e f adevarat dar as vrea sa stiu mai amanuntit...putem lua legatura pe adresa corina_19corina@yahoo.com.multumesc din suflet


REDACTIA RASPUNDE:

Salutari calduroase din partea redactiei BrasovulTau... (site pe care te rugam sa il popularizezi printre prieteni).
Vestea pe care o sa ti-o dam este dezamagitoare, dar, cum ai trecut de varsta pubertatii, suntem siguri ca o sa treci cu usurinta peste soc si nu o sa ne ataci pe cale legala sau cu cocktailuri molotov (daca nu stiai, contin benzina, permanganat si o substanta fulminanta gasita in ghioceii frigurosi). Vestea, ca sa n-o lungim (ceea ce Viagra nu reuseste), este urmatoarea: noi habar nu avem despre compatibilitatile astea, si, sincer, nu am putut intelege cu faptul ca te-ai nascut toamna, in zi para sau impara poate determina soarta ta, numarul de dinti din gura, numarul de neuroni, orgasmele per sesiune de sex cu alesul inimii sau culorile spectrale in care vezi cerul de mai de peste Tampa dupa trei shot-uri de Jidvei cu Berea Piratului (Carrefour, 12 grade alcool, 5 lei 330 de ml).
Tot ceea ce facem e sa luam aceste informatii de pe net. Din nefericire, nu ne permitem luxul de a intretine pe morcovi si salam de sibiu aurit o tiganca prezicatoare care sa se zgaiasca cu luneta (inventata de Galileo Galilei in 1600 si ceva) pe cerul boreal si sa ne scrie rubrica. Am incercat, dar madam Joita Necrofiliacantropofaga Bengoasa din ramura crisalidelor mamei Omida si adevaratilor Arnoteni ne-a refuzat. Plus ca era mioapa si cerul innorat mai mereu.
Asa ca poti consulta cele... hmm... 9.200.000 de linkuri "horoscop" de pe Google, si sunt sigur ca, macar pe un site, vei vedea ca esti incredibil de compatibila, ca salcia la mar, ca raul si ramureaua, ca turcu' si pistolul cu mult iubitul tau capricorn. Totusi, ne-am chinuit, si iata ce-am aflat:
Acvaria spune din bazinul ei cu alge ca da, caci cuadraturile celor doua planete tind spre o superangularizare, tradusa in cod binar prin impulsuri bistabile care emit un blastoff de antineutrini in creierul celui iubit si il fac sa te doreasca si sa-ti pice la pat ca musca in lapte sau in hartia de, evident, muste.
Urania cea radioactiva (depinde de izotop), spune ca nu, caci trigonul in care intervine Marte, planeta conflictelor, izomerizeaza intr-un mod aprioric naspa, determinand legile milesiene ale certurilor si farfuriilor sparte in cap (de aceea, cumpara doar vesela de plastic, de unica folosinta, sau de metal, in caz de partaj).
Darwin spune ca nu e nicio sansa, unul e carnivor, altul e erbivor. Deci, conform legilor lantului trofic, o sa-l mananci. Poti incepe cu zilele, ca orice viitoare consoarta.
Noi spunem sa te lasi de horoscoape. Pentru orice altceva, iti stam insa la dispozitie. Iti multumim mult, ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate de acest raspuns si te asteptam in continuare pe site.
O zi buna!

Un comentariu:

  1. articolul asta e cel mai bun. Adica asta imi place mie bre' :P tine-o tot asa in stilul asta ;) . Paul

    RăspundețiȘtergere

Da-i zahar lu' tata Korbea: