vineri, 1 aprilie 2011

Viata Sfantului Zilei


Un episcop oarecare, Avdas, impodobit cu multe virtuti, impins de zel dumnezeiesc, a distrus templul in care persii se inchinau focului, numit Pirion. Aflind imparatul acest lucru de la magi, a trimis de l-a adus inainte lui pe Avdas, pe care l-a intrebat mai intii cu blindete pentru ce a facut acest lucru si i-a poruncit sa zideasca din nou acel templu.

Dar impotrivindu-se Avdas si spunind ca nu poate nicidecum sa faca asa ceva, atunci Izdigherd a amenintat ca va distruge toate bisericile si a pus inceput amenintarilor lui, poruncind mai intii sa fie aruncat in temnita dumnezeiescul Avdas. Si au fost aruncati impreuna cu Avdas si Veniamin diaconul, noua mucenici si impreuna cu ei alti multi sfinti, unde au fost mincati de vii de soarecii si de pisicile inchise laolalta cu ei.

Dupa treizeci de ani, furtuna prigoanei, dezlantuita de magi intocmai ca de niste vinturi puternice, a adus asupra credinciosilor iarasi incercarile chinurilor. Caci mistuind pe multi cu tot felul de patimiri, ii dadeau apoi mortii, iar pe altii, supunindu-i la surghiuniri indelungate si la tot felul de chinuri, ii slobozeau din viata prin moarte de tot felul.

Dar nu trebuie sa ne miram, fiindca acestea s-au intimplat prin ingaduinta lui Dumnezeu. Caci asemenea chinuri de multe feluri, precum a spus Domnul nostru Iisus Hristos, trebuiau sa se intimple. Pentru aceasta si sfintii acestia, prin rabdare si mucenicie, au primit cununile biruintei.Cu ale lor sfinte rugaciuni, Doamne, Dumnzeul nostru, miluieste si ne mintuieste pe noi toti. Amin.

Frati intru Hristos, apasati cu preacuviosul mouse pe aceasta litera J de mai jos si, tinand apasat, trageti inspre dreapta, pentru a citi omilia umilului rob Korbea:

J CRESTINISMUL E GAY!!! CUM PULA MEA SA  STEIE PISICILE LANGA SOARECI SI IN LOC SA-I HALEASCA SA SARA TOGMA LA JUGULARA DE MUCENIC CE PULA LU FIFI INARIPATU E ASTA E ATAT DE MULTA MINTEFUTERE INCAT PULA MEA SE CRUCESTE DE FAPT NU SE CRUCESTE PENTRU CA A-TI FACE CRUCE E UN GEST CRESTINESC IAR CRESTINISMUL E DUPA CUM AM MAI SPUS GAY!!!!UN MILIARD O SUTA UNSPREZECE MILIOANE O SUTA UNSPREZECE MII O SUTA UNSPREZECE



Crestinismul e gay.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Da-i zahar lu' tata Korbea: